KYB підвищує гарантію на амортизатори до трьох років

KYB підвищує гарантію

З 1 березня 2017 року гарантія на амортизатори та пружини KYB збільшена до трьох років з дати роздрібного продажу або 80 000 км пробігу автомобіля.
Запровадження трирічної гарантії на фірмову продукцію продиктоване прагненням компанії KYB підтримати автомобілістів.

Діючи на користь своїх споживачів, компанія KYB збільшила термін дії фірмової гарантії до трьох років або 80 000 км пробігу за умови встановлення на машину повного комплекту амортизаторів KYB, а також при парній заміні пружин KYB серії K-Flex.
Збільшення терміну гарантійних зобов'язань свідчить про впевненість компанії у високій якості продукції.

Процес серійного виробництва амортизаторів і пружин KYB передує тривалий період досліджень, створення прототипів і тестування продукції відповідно до жорстких стандартів KYB Corporation, що підтверджує вкрай низький показник шлюбу.
KYB, компанія з майже столітньою історією, щорічно випускає понад 75 млн. амортизаторів на 15 заводах, розташованих у Японії, Європі, Азії та США.
Обов'язковою умовою розширеної гарантії KYB є купівля амортизаторів та пружин у офіційного торгового партнера компанії та встановлення їх на СТО, авторизованої за програмою KYB Сервіс.

В рамках цього проекту автовласникам гарантується якісне встановлення амортизаторів та пружин, а також міжсервісне обслуговування як самого амортизаторного вузла, так і підвіски автомобіля загалом.
Установка амортизаторів на авторизованій сервісній станції KYB дозволяє автовласнику уникнути багатьох можливих проблем із підвіскою, а також додаткових витрат на повторну заміну деталей.

Гарантійні вимоги KYB уніфіковані та прописані в гарантійному талоні, а значить, автовласник отримає однаково якісні послуги з діагностики та ремонту ходової в будь-якому авторизованому сервісі KYB.
Для збереження гарантії компанія радить проходити міжсервісну діагностику автомобіля кожні 20 000 км пробігу.
У комплекс цих робіт входить діагностика підвіски автомобіля та амортизаційного вузла, про що у гарантійному талоні робиться відповідний запис.

27.03.2017