KYB представляє серію комплектів регульованої підвіски

KYB Corporation та відомий японський виробник обладнання для позашляхових автомобілів JAOS представляють модельний ряд комплектів регульованої підвіски.

KYB JAOS BATTLEZ

JAOS спеціалізується на тюнінгу японських позашляховиків.

З моменту свого заснування у квітні 1985 року JAOS є лідером серед виробників тюнінгових деталей для позашляхових автомобілів по всьому світу.

Співпраця з JAOS підкреслює інтерес KYB до спорту та тюнінгу.


KYB JAOS BATTLEZ

Підвіска KYB JAOS BATTLEZ була розроблена для покращення позашляхових характеристик популярних японських повнопривідних автомобілів.

Корпорація KYB є розробником та виробником амортизаторів з технологією HARMORFREQ.

Технологія HARMORFREQ є спеціальним частотно-чутливим клапаном, на додаток до звичайної клапанної системи, яка забезпечує неперевершену чистоту і прозорість рульових зусиль при поїздках на пересічених ділянках.

Комплекти підвіски KYB JAOS BATTLEZ, в залежності від моделі транспортного засобу, оснащені або регулюють жорсткість демпфування або набір налаштувань, включаючи змінну висоту чаші пружини.

Є ліфтові набори, що складаються з посилених циліндричних пружин з компонентами з титанового сплаву, амортизаторів та модифікованого кріпильного обладнання: верхні опори, бампери, пильовики, всі типи адаптерів, прокладки та фітинги.


KYB JAOS BATTLEZ

KYB спонсорує команду JAOS Team, яка бере участь у перегонах Asia Cross Country Rally (AXCR).
На автомобілі Toyota Hilux у 2017 році була встановлена високопродуктивна підвіска KYB JAOS BATTLEZ.

Корпорація KYB представить її на AUTOMECHANIKA 2018 у Франкфурті, Німеччина
Зробіть підбір амортизаторів та пружин KYB у нашому online-каталозі

23.08.2018