KYB на AUTOMECHANIKA 2018

KYB підтримає зниження викидів оксиду вуглецю в атмосферу для Automechanika Frankfurt
KYB Europe Aftermarket візьме участь у Automechanika у Франкфурті з 11 по 15 вересня.

Провідний постачальник автомобільних амортизаторів, циліндричних пружин та підвісних монтажних комплектів експонуватиметься на стенді E31 у залі 4.

KYB на AUTOMECHANIKA -2018

З колегами, які зберуться з усієї Європи, а також з Японії та Америки, корпорація KYB хотіла обмежити вплив, який буде надано цією великою автомобільною подією на довкілля.

Зважаючи на польоти, автомобільні поїздки, виробництво стендів, підготовку та розміщення продуктів та напоїв, кількість CO2, яка має бути вироблена та викинута в атмосферу в результаті цього, розраховувалася з використанням незалежного онлайн-фахівця.

Щоб компенсувати це, KYB зробив пожертву фонду екологічної благодійності на їхню боротьбу зі зміною клімату.

Це є частиною глобальної прихильності KYB корпоративної соціальної відповідальності.

Під час Automechanika KYB демонструватиме зростаючий портфель інструментів підтримки, які спрямовані на те, щоб допомогти технічним фахівцям, які працюють із продуктами KYB.
Це включає новий додаток KSB Suspension Solutions, в якому є кілька цікавих нових доповнень, які будуть запущені виключно на виставці.

Завітайте на стенд, щоб дізнатися більше!

Jordan Day, менеджер з маркетингу KYB Europe Aftermarket, пояснює: "KYB вважає, що навчання та підтримка є ключовими елементами успіху наших клієнтів.

KYB продовжує інвестувати та розширювати цінний спектр інструментів підтримки техніків, Automechanika – чудова платформа для демонстрації того, що доступно існуючим та потенційним клієнтам.

Вирішальне значення також дає можливість поговорити з великою кількістю людей із різних країн та отримувати відгуки про те, як ми можемо покращити нашу програму підтримки Suspension Solutions”.

Програма Suspension Solutions також включає бібліотеку 3D зображень в 360 градусів, комплект відеороликів з монтажу, консультації з конкретних деталей за допомогою QR-кодів та інформаційної онлайн-технічної підтримки.

Зробіть підбір амортизаторів та пружин KYB у нашому online-каталозі

23.08.2018